top of page

do 07 nov

|

Organisatie: Land van rouw

Inspiratiedagen: "Ontwerp je eigen workshop"!

Voor mensen, die een idee of wens hebben om met een groep te gaan werken en een workshop willen geven rondom het thema verlies en rouw, zijn deze inspiratiedagen een mooie aanleiding om dat ook te gaan doen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 nov 2019, 10:00 – 08 nov 2019, 17:00

Organisatie: Land van rouw, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek, Nederland

Over het evenement

Inhoud

Voor mensen, die een idee of wens hebben om met een groep te gaan werken en een workshop willen geven rondom het thema verlies en rouw, zijn deze inspiratiedagen een mooie aanleiding om dat ook te gaan doen. Het uitgangspunt van deze tweedaagse is om je idee voor een workshop uit te werken naar een ontwerp.

We behandelen de structuur, waarlangs je een opbouw kunt maken. Welke fasen in opbouw van een workshop kun je volgen? Hoe leren mensen en hoe breng jij dat leren op gang? Hoe zorg je, dat je mensen zo inspireert, dat zij ervaringen van betekenis inbrengen?

Wie ben jij en wat zegt deze workshop over jou?

Wat wil je graag bereiken met specifiek deze workshop en deze doelgroep?

Als je een workshop kan verbinden met jouw eigenheid, je eigen bronnen, jouw doorleefde geschiedenis en leerproces klinken inzichten en bezieling door in wat je wilt overdragen.

In het ontwerpen van een workshop gebruik je jezelf als uitgangspunt, waardoor anderen in ontmoeting met jou hun eigen verhaal kunnen ervaren en er betekenis aan kunnen geven. Hierbij speelt ook jouw eigen geraaktheid met de muzen, zoals muziek, verhalen en beelden een rol.

We werken tijdens de tweedaagse met gerichte opdrachten, zodat je na twee dagen een concept hebt van de workshop, die je wilt gaan geven.

Deelnemers krijgen voorafgaand een opdracht thuis voor het beschrijven van een idee voor een workshop, waarmee ze in deze tweedaagse aan de slag willen gaan.

Doelgroep

Deze Inspiratiedagen zijn bedoeld voor (oud)studenten van Land van Rouw en andere professionals die willen leren hoe ze een workshop kunnen vormgeven en uitvoeren. De groep bestaat uit maximaal 26 mensen.

Gwen Timmer

Gwen Timmer werkt als trauma- en verliestherapeute, supervisor en opsteller vanuit haar bedrijf Parabel. Ze geeft trainingen aan mensen, die met mensen werken rondom o.a. trauma, (complexe) rouw, hechting en persoonlijke groei. Ze heeft zes jaar cursisten in de trainersopleiding van Phoenix Opleidingen begeleid in het maken van hun persoonlijke trainingsontwerp. Uitgangspunt bij trainingen op het niveau van persoonlijke groei is, dat de trainer zelf het belangrijkste instrument is.

Praktisch informatie

Datum: 7 en 8 november 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Accreditatie: Deze tweedaagse is voor 12 punten door het ABvC en Register Vaktherapie geaccrediteerd.

Kosten: € 365 inclusief koffie/thee en lunch.

Locatie: Conferentieoord De Poort

Link: https://www.landvanrouw.nl/?actueel=ontwerp-eigen-workshop

Deel dit evenement

bottom of page