top of page

Procesgroep

Doel

In de procesgroep onderzoeken we persoonlijke thema’s die steeds terugkomen en ontwikkeling in de weg staan. Persoonlijke ontplooiing staat hierbij centraal.

Werkwijze

In tien bijeenkomsten gaan we met een vaste groep op zoek naar persoonlijke verdieping. Soms vraagt het individuele proces een periode van ontmoeting en delen. Een groep geeft elkaar veel informatie en verbinding rondom de gezamenlijke thema’s.

 

Er op deze manier mogelijkheid tot integratie van het persoonlijke in het gemeenschappelijke. 

We werken met eigen inbreng van de deelnemers. Dat plaatsen we vervolgens in een groter kader. We putten daarbij onder andere uit bronnen van systemisch werk, TA, NLP en het oplossingsgericht werken.


In de tien bijeenkomsten draait het om doen, het samen aangaan van dit proces. Daarin zal theorie voorbij komen om inzicht te geven, doen we oefeningen, zoeken we de dialoog op en zijn er ook huiswerkopdrachten. 

Voor wie?

Mannen en vrouwen, die al een tijdje aan hun eigen ontwikkeling werken en een volgende stap willen zetten. Meestal betreft dat mensen, die al een traject hebben afgelegd bij mij of bij een andere begeleider. Aanname na intakegesprek.

bottom of page