top of page

di 05 nov

|

Hooghiemstraplein 151

Constellatie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

05 nov 2019, 10:00 – 17:00

Hooghiemstraplein 151, Hooghiemstraplein, 3514AZ Utrecht, Nederland

Over het evenement

Lokatie De locatie is Bedrijvencentrum Hooghiemstra, Hooghiemstraplein 151, 3514AZ in Utrecht. Je neemt de lift of trap naar de vijfde etage. Daar ga je rechtsaf de gang in. Mijn werkruimte nummer 151 is de laatste deur rechts (net voor de nooduitgang).

Openbaar vervoer Vanaf Centraal Station Utrecht is het ongeveer 20 minuten wandelen en ongeveer 10 minuten met de bus . Kijk voor een reisplanner op http://u-ov.info/.  Bussen gaan vanaf CS Jaarbeurszijde, Neem stadsbus 7 of streekbus 55 richting Maartensdijk, uitstappen halte Kleine Singel  en 2 minuten lopen. Je kunt ook streekbus 50, 74 of 251 nemen. uitstappen halte Wittevrouwen Biltstraat. en 6 minuten lopen.  

Uitstappen halte Wittevrouwen/ Kleine Singel. Loop terug tegen de bus-richting in en sla af naar de Wittevrouwensingel. Houdt het water links, na 80 meter is rechts in een inham de toegang naar het bedrijvencentrum Hooghiemstra.

Parkeren Voor de deur van het Bedrijvencentrum Hooghiemstra is parkeergarage: De Grifthoek, Wittenvrouwensingel 96. Je betaalt daar €2,10 per uur, wordt per minuut berekend. In de stad Utrecht is het vrijwel overal betaald parkeren. Alleen in de buitenste wijken is het nog gratis.

Met vriendelijke groet, Gwen Timmer

Deel dit evenement

bottom of page